Učlanite se

Postanite član PSK Balkan

 

Poštovani planinari, kako biste postali članovi PSK Balkan potrebno je da popunite formular sa podacima koji se dostavljaju Planinarskom savezu Srbije (formular popunjavaju i dosadašnji i svi novi članovi) i da platite članarinu za tekuću godinu. 

Procedura za učlanjenje:

  1. Popunite formular “Evidencioni karton člana”. Formular preuzmite OVDE

Formular možete popuniti elektronski i poslati na imejl adresu kluba: pkbalkan.srbija@gmail.com ili ga odštampati, popuniti i dostaviti lično na sastancima članova kluba (formular možete popuniti i na sastancima).

     2. Uplatite članarinu: odrasli 820 dinara, a deca i mladi do 18 godina 620 dinara

Članarinu možete platiti lično na redovnim sastancima članstva svakog utorka od 19.00 do 21.00 časova u prostorijama kluba ili putem uplatnice u pošti ili banci tj. on-line uplate.

Kako popuniti nalog?

dužnik-nalogodavac:    Vaše ime i prezime, mesto boravka, ulica i broj
svrha doznake:               Članarina za 2018. godinu
poverilac:                        PSK „Balkan“, Jovanke Radaković 11c/1, Zvezdara, Beograd
broj računa:                    125-1773773-06
iznos dinara:

Nakon registracije i dobijenog izvoda iz banke kontaktiraćemo vas i u što kraćem roku dostaviti člansku karticu sa markicom za tekuću godinu. Plaćanjem članarine postajete istovremeno članovi Planinarskog saveza Srbije i stičete beneficije koje to članstvo nosi (povlašćene cene za grupna putovanja, jeftiniji boravak u planinarskim objektima, kupovina opreme u prodavnicama Iglušporta i Intersporta).