Učlanite se

Postanite član PSK Balkan

 

Poštovani planinari, kako biste postali članovi PSK Balkan potrebno je da popunite formular sa podacima koji se dostavljaju Planinarskom savezu Srbije (formular popunjavaju samo novi članovi) i da platite članarinu za tekuću godinu. 

Procedura za učlanjenje:

  1. Popunite formular “Evidencioni list”. Formular preuzmite OVDE.

Formular se dostavlja elektronski u .docx formatu, na adresu uclanjenje.balkan@gmail.com ili, u papirnoj formi, lično na sastancima kluba (na sastancima možete dobiti i popuniti odštampan obrazac).

     2. Uplatite članarinu: odrasli 820 dinara, a deca i mladi do 18 godina 620 dinara

Članarinu možete platiti lično na redovnim sastancima članstva svakog utorka od 19.00 do 21.00 časova u prostorijama kluba ili putem uplatnice u pošti ili banci tj. on-line uplate.

Kako popuniti nalog?

dužnik-nalogodavac:    Vaše ime i prezime, mesto boravka, ulica i broj
svrha doznake:               Članarina za 2019. godinu
poverilac:                        PSK „Balkan“, Jovanke Radaković 11c/1, Zvezdara, Beograd
broj računa:                    150-1852847-85
iznos dinara:

Nakon registracije i dobijenog izvoda iz banke kontaktiraćemo vas i u što kraćem roku dostaviti člansku karticu sa markicom za tekuću godinu. Plaćanjem članarine postajete istovremeno članovi Planinarskog saveza Srbije i stičete beneficije koje to članstvo nosi (povlašćene cene za grupna putovanja, jeftiniji boravak u planinarskim objektima, kupovina opreme u pojedinim prodavnicama planinarske opreme).

 

Članarina za 2019. godinu

 

Svi članovi koji imaju planinarsku karticu mogu uplatiti članarinu za 2019. godinu u iznosu od 700 dinara za odrasle, a 500 dinara za decu i mlade do 18 godina starosti.

Članarina se može platiti lično na redovnim sastancima članstva svakog utorka od 19.00 do 21.00 časova u prostorijama kluba ili putem uplatnice u pošti ili banci tj. on-line uplate.

Kako popuniti nalog?

dužnik-nalogodavac:    Vaše ime i prezime, mesto boravka, ulica i broj, broj planinarske kartice
svrha doznake:               Članarina za 2019. godinu
poverilac:                        PSK „Balkan“, Jovanke Radaković 11c/1, Zvezdara, Beograd
broj računa:                    150-1852847-85
iznos dinara:

Nakon uplate članarine kontaktiraćemo vas i u što kraćem roku dostaviti markicu za tekuću godinu koja se lepi na predviđeno mesto na vašoj planinarskoj kartici.

 

 

X